Kõik enim müüdud tooted
    Baci - Lace Top Silicone Stay Up Queen Size|LINGERIE - PESU
    • Baci - Lace Top Silicone Stay Up Queen Size|LINGERIE - PESU
    • Baci - Lace Top Silicone Stay Up Queen Size|LINGERIE - PESU

    Baci - Lace Top Silicone Stay Up Queen Size

    E34061

    Baci Lingerie

    13,95 €
    Kogus
    Laos olemas (Eros Butiik)

    KLIKI TOOTE MÄRKSÕNADELE:
    Kirjeldus

    Baci - Lace Top Silicone Stay Up Queen Size

    Avasta **Baci - Lace Top Silicone Stay Up Queen Size** veetlus ja tõsta oma pesukollektsioon uuele tasemele. Disainitud neile, kes hindavad luksust ja mugavust, ühendab see eksklusiivne ese elegantsi funktsionaalsusega.

    Meie pitsist ülaosa omab **silikoonist üleval püsimise** disaini, tagades kindla istuvuse ilma stiili ohverdamata. Ütle hüvasti pidevatele kohandustele ja tere enesekindlusele, mis kestab terve päeva või öö.

    Naudi selle kuninganna suuruses pesueseme eeliseid, mis on kohandatud vastavalt sinu vajadustele. Olgu sul vaja eriliseks sündmuseks rõivast või igapäevast kandmist, **Baci - Lace Top Silicone Stay Up Queen Size** pakub mitmekülgsust ja elegantsi ühes pakendis.

    Need, kes otsivad kvaliteetseid pesuasju, mis rõhutavad nii stiili kui ka sisu, ei pea kaugemale vaatama. Tõsta oma garderoobi selle hädavajaliku esemega, mis sulandab mugavuse sensuaalsusega.

    Valmis erinevust kogema? Külasta meie **LINGERIE - PESU kataloogi** kohe ja avasta maailm esmaklassilisi pesuvõimalusi, mis ootavad vaid sind.

    Kiirusta! Omades **Baci - Lace Top Silicone Stay Up Queen Size** ostukorvis, haarake täna luksust. Ära jää ilma võimalusest omada eset, mis kehastab elegantsi ja peenust igas detailis.

    Toote üksikasjad
    E34061

    Eriviited